ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΙΤΤΑΡΑΣ – ΤΟ GREEK ECONOMIC FORUM ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

untitled-design-1

ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΙΤΤΑΡΑΣ – ΤΟ GREEK ECONOMIC FORUM ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Μια ακόμη σημαντική συνάντηση προστέθηκε στον κύκλο επαφών του Greek Economic Forum. Έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Αντώνης Πιτταράς, CEO του Greek Economic Forum, συνάντησε στο Προεδρικό Μέγαρο τον Άκη Παυλόπουλο. Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση, κατά τη διάρκεια της οποίας αναλύθηκαν οι προτεραιότητες, οι στόχοι και οι δραστηριότητες του Forum.

Τον Αντώνη Πιτταρά, συνόδευσαν στην συνάντηση, ο διακεκριμένος σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής και ο επιτυχημένος στον τραπεζικό τομέα επιχειρηματίας, Νίκος Λάσκαρης. Δυο άνθρωποι που εκπροσωπούν το πνεύμα και την ύλη, οραματιστές των φιλοδοξιών του Greek Economic Forum και ισχυροί σύμμαχοι του.

Στην συνάντηση συμφωνήθηκε μεταξύ άλλων η οργάνωση εκ μέρους του Greek Economic Forum, εκδήλωσης/καμπάνιας προς τιμήν την συμπλήρωσης των διακοσίων χρόνων ανεξαρτησίας της Ελλάδας, το 2021, σε συνεργασία με διακεκριμένους Έλληνες του κόσμου, και με την πολύτιμη συνδρομή του Προέδρου της  Δημοκρατίας. Παράλληλα, επισημοποιήθηκε ότι το νέο τηλεοπτικό project του GEF, θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Στο πλαίσιο της διεθνούς καμπάνιας «Greeks of the world welcome home» που παρουσιάστηκε τον Νοέμβριο του 2016 και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Σμαραγδή, το Greek Economic Forum ετοιμάζει για το 2017 μια φιλόδοξη τηλεοπτική παραγωγή. Ένας κύκλος επεισοδίων που θα αναδείξει σπουδαίους Έλληνες που διαπρέπουν στο εξωτερικό και εμπνέουν με το έργο και την προσπάθεια τους.

 

No Comments

Post A Comment